Vinçotte.be

Vinçotte als bedrijf

Vanuit de Belgische hoofdzetel in Vilvoorde en zestien internationale vestigingen, zetten 2.500 medewerkers zich in voor ruim 60.000 klanten. Onze integere veiligheids- en kwaliteitsexperten zijn vastberaden om samen met u het verschil te maken. Kiezen voor Vinçotte betekent samenwerken met een uiterst betrouwbare organisatie, die garant staat voor een flexibele en onpartijdige dienstverlening.

Wereldwijd biedt Vinçotte meer dan 130 gespecialiseerde inspectie-, controle- en certificatiediensten, analyses en proeven aan voor de meest uiteenlopende toepassingen op het vlak van elektriciteit, hefwerktuigen, drukapparatuur, burgerlijke bouwkunde, arbeidsveiligheid, milieuzorg en stralingsbescherming.

Kortom: Vinçotte biedt alle oplossingen onder één dak om u en uw omgeving veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit te garanderen en te zorgen dat uw investeringen renderen. Onze reputatie, gebaseerd op 140 jaar dienstverlening, onze brede ervaring en onze knowhow staan wereldwijd borg voor uw gemoedsrust.